15. balkanska smotra mladih strip autora / 15. Balkans festival of young comics creators / Leskovac

28.6. do 30.6. održana je 15. balkanska smotra mladih strip autora u Leskovcu. Prisustvovao sam na manifestaciji koja je trajala tri dana i imao prilike upoznati dosta ljudi iz svijeta stripa, aktivnih na području balkana i ex-yu. Nadasve, kako je smotra natjecateljskog karaktera, osvojio sam 2. nagradu u kategoriji za za najboljeg strip crtača.
Od nagrađenih iz Hrvatske, 2. nagradu za najbolji scenarij je dobio Josip Sršen.
Ovim putem zahvaljujem Slovencima iz udruge EPEKA na prijevozu i ugodnom putovanju, te organizatorima Marku Stojanoviću i Srđanu Nikoliću Peki na gostoprimstvu. Zahvaljujem na ugodnom društvu i ostalim ljudima iz organizacije, gostima iz Srbije, te onima iz Makedonije, Grčke i Rumunjske.

I´ve participate on 15. balkans festival of young comic creators from 28. to 30. june in Leskovac (Serbia).
I´ve spend nice time there and I had a chance to meet a lot of people from the world of comics, from Balcan and ex-Yugoslavia. Above all, since this festival also have the competition part, I won second Award for the best young comic artist on Balcan.
Josip Sršen is another guy from Croatia who won the price, for scenario.  

I would like to thank for the ride to Slovenians from EPEKA organisation, and to organizators Marko Stojanović and Srđan Nikolić Peka for hospitality. Also, thanks for the company to all the others guests from Serbia, and from Macedonia, Greece and Romania.  




Dodatni linkovi:


Primjedbe

Popularni postovi