StripOs u akciji za pomoć stradalima u poplavama 2. dan


Došao je i drugi dan humanitarne akcije za pomoć stradalima u poplavama, nakon promocije Posljednjeg fana u Vinkovcima. Za početak, odmah ujutro smo se u grupi (Zuhra, Toni Šarić, njegova supruga, djevojka Ivana i ja) zaputili u kupovinu potrepština za ljude iz Gunje koji su smješteni u Vatrogasnom domu u mjestu Otok. Prikupljeni novac od prodaje albuma, te originalnih tabli, točnije oko 3900kn smo potrošili na kupnju higijenskih stvari (deterdžent, omekšivaći, britvice, sapuni, itd.) te odjevne predmete (donje rublje, papuče, čarape, itd.). Evo kako je izgledala i kupnja svih tih stvari zajedno s Zuhrom.
video iz Vatrogasnog doma gdje su privremeno smješteni ljudi: http://youtu.be/0_QbFfXj-EA?t=15m57s


Poslijepodne smo se uputili u Našice na humanitarnu akciju prodaje stripova koju su organizirali strip crtač Ivan Hajek (udruga KLAN - Kreativni laboratorium Našice),Željko Gašić (udruga StripOs), uz Zlatana Zuhrića Zuhru i mene, te ostale članove i članice KLANA-a koji su samu akciju na štandovima obogatili glazbom i pjevanjem. 
Prezentiran je Posljednji fan, te ostali stripovi Biblioteke StripOs dok je cijelu priču dodatno začinio i sam Zlatan Zuhrić Zuhra svojom podrškom, sudjelujući u ovoj akciji i potpisivajući stripove velikom broju djece.
U prvom danu održavanja štandova prikupljeno je oko 1500kn, a KLAN-ovci će ih održavati do subote. Smatramo da je ovo hvale vrijedna akcija ponajviše i zbog djece čiji nas je interes za stripom naprosto oduševio :)


Hvala ljudima iz KLANA-a, StripOs-a, Hacu, Zuhri, Radiu Našice koji je popratio događaj te svim ljudima dobrog srca koji su donirali novac i kupili stripove!
Marko Dješka

Primjedbe

Popularni postovi