Event 'Grad u Gavelli'

Pozivam vas na prvu večer novog kulturnog projekta u srcu Zagreba – G • točka: Grad u Gavelli!
U petak, 11. studenog od 21 sat u foajeu kazališta Gavella gosti su pjevačica, skladateljica i kantautorica Tamara Obrovac, prozaist, pjesnik, novinar i kuhar Ivica Prtenjača, te moja malenkost!
Program vodi novinar, urednik, ilustrator i dizajner Vladimir Šagadin, a za muzička intermezza zadužen je jedan od najboljih mladih zagrebačkih bendova, Porto Morto.
Projekt G • točka: Grad u Gavelli zamišljen je kao platforma unutar koje će se u mjesečnom ritmu stvarati nove, zajedničke, inovativne i hibridne umjetničke forme. Spojem live acta, talk showa, razgovora s gostima, čitanjima književnosti uživo te projekcijama različitih vizualnih umjetnosti, pružamo mogućnost drugačijeg doživljaja kako umjetničkog djela tako i njegova autora ili autorice.

Na prvoj G • točki s Tamarom Obrovac razgovarat ćemo o njezinom novom albumu, stvaranju glazbe, Istri, skladanju za kazalište i film, jazzu, narodnoj glazbi i umjetnosti. Marka Dješku upoznat ćemo setom brzopoteznih pitanja, ali i projekcijom njegovog nagrađivanog kratkog animiranog filma „Grad duhova“. S Ivicom Prtenjačom raspravljat ćemo o dobroj književnosti i dobroj kuhinji, a njegove ćemo nove tekstove čuti i uživo, uz muzičku pratnju benda Porto Morto.
Nakon službenog dijela programa, večer nastavljamo s DJ Snihom.

Ulaz je slobodan.

Primjedbe

Popularni postovi