24 satno crtanje stripa - Osijek (2012)

Evo zgotovljeno je i 24 satno crtanje stripa u Osijeku u organizaciji udruge StripOs. Kroz cijeli dan i cijelu noć petnaestak crtača i crtateljica su odsjedili svoju satnicu u Galeriji Kazamat. No samo nekolicina je probdjela cijelu noć do sutradan pred podne kako bi dovršili svoje 24 stranice stripa uz povremene posjete prijatelja i ljudi iz osječke subotnje večeri. Među crtačima su u Kazamatu do kraja ostali, osim mene, Ivan Hajek, Domagoj Rupčak,  Stjepan Matić, Siniša Jančikić, Aleksandra Rakić,  te koordinator Saša Paprić koji nas je bodrio cijelo vrijeme i odrađivao komunikaciju s drugim krajnama 24 satnog crtanja, te uploadao naše radove.




Zadana tema je bila ´Bajka´. Nakon nekoliko sati razmišljanja što napraviti, dobio sam ideju za strip i počeo ju realizirati oko 15h poslijepodne... 

Moj strip se zove ´Dvije najpoznatije bajke ikad´. Možete ga pročitati na ovom linku. Dapače, poželjno je da klikčete i komentirate objavljene table stripa. Ne radi nekakvog natjecanja, već čisto feedbacka radi :)

Primjedbe

  1. Svaka čast dečko. Imaš stila. Mogao bi pogledati ponešto i on nama možda će ti biti od pomoći http://mojsavjetnik.hr/ =)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi