Posljednji fan u humanitarnoj akciji u Vinkovcima i Našicama!

EDIT COMICS program u Vinkovcima, baziran na radionicama, edukaciji i predstavljanju strip i filmskog sadržaja, Udruga ljubitelja filma (RARE) i Udruge ljubitelja stripa (StripOs), predstavlja još jednu promociju mojeg strip-albuma Posljednji fan te gledanje filmova Sotonin sin i Kolinje. 

Zbog nesretnih okolnosti s poplavama u Slavoniji, planirani program se pomalo izmijenio i uz klasičnu promociju albuma će biti održana aukcija stripova Biblioteke StripOs u Centru Znanja i Gradskoj knjižnici (Istarska 1B) 20.5. u 20h.
Sva sredstva prikupljena od prodaje stripova donirat će se onima kojima je najpotrebnije - za higijenske potrepštine, dječju hranu, donje rublje.

Aukciji će biti prisutan i specijalni gostp romocije Posljednjeg fana, Zlatan Zuhrić Zuhra.


Sinopsis  Sotoninog sina:
Dobroćudni demon, duboko razočaran svojim životom u paklu i ocem pijanicom, jednog dana odluči napustiti svoj dom. 


Sinopsis Kolinja:
Prasca na selu zakolju dva mesara. Nakon što se probudi u svojoj sobi, u svom krevetu, prasac shvaća da je to bio samo san. No na putu prema poslu na ulici zamjećuje mesara iz sna koji ga potom počne proganjati. Nakon Vinkovaca, odmah u srijedu (21.5.) slijedi također promocija i humanitarna aukcija u Našicama, u Hotelu Park s početkom u 19 sati
Promociju u Našicama je omogućila prvenstveno udruga Klan (Kreativni laboratorium Našice) i moj prijatelj i kolega strip crtač Ivan Hajek (iako je rekao da ga nigdje ne navodim :D).Primjedbe

Popularni postovi