Bul i Bal u strip albumu 'Domovinski rat u stripu'




(HR)
Poštovani!
strip 'Bul i Bal' u prequel epizodi pod nazivom 'Jelena i ja' izašao je u kompilaciji više strip autora unutar albuma Domovinski rat u stripu!
Isti strip je primarno napravljen za natječaj udruge Strip Forum na temu 'Domovinski rat u stripu' koji je raspisan prošle godine, a naknadno će biti objavljen u slijedećem broju Heavy metala!

Strip je autobiografska priča o djevojčici i dječaku koji za vrijeme danonoćnih granatiranja Osijeka 92., žive paralelni svijet igrajući se s igračkama dinosaura. Uz pomoć svoje mašte kreiraju slojevite profile svojih likova, složene svjetove u kojima njihovi likovi žive. 

Promocija strip albuma Domovinski rat održat će se u četvrtak 26.6. u Muzeju Mimara (Rosveltov trg 5), u Zagrebu, u 13h! 

Predgovor ovom albumu je napisao predsjednik Republike Hrvatske dr.sc.Ivo Josipović i također će biti nazočan u promociji.

Još o strip albumu: http://www.vecernji.hr/hrvatska/projekt-udruge-stripforum-domovinski-rat-u-stripu-936488

(ENGL)
Bul and Bal prequel episode 'Jelena and me' is published in compilation of many authors in comic album 'Domovinski rat u stripu (Croatian war for independence in comic)'!

More about Bul and Bal:  http://markodjeska.blogspot.dk/search/label/Bul%20i%20Bal

Primjedbe

Popularni postovi