Promocija strip-albuma Posljednji fan u Knjižari Nova, Osijek

Poštovani,
čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na promociju strip-albuma 'Posljednji fan' u četvrtak, 20.veljače u knjižari Nova u Osijeku s početkom u 19 sati. Gost promocije je Zlatan Zuhrić - Zuhra.


Rječnik stranih riječi Bratoljuba Klaića definira fanatika kao čovjeka koji se s isključivim zanosom predaje nekom poslu, koji je neobično privržen nekoj ideji. Definicija fanatizma spominje i strastvenu predanost, zanesenu revnost i ludu zagrijanost. Posljednji fan je prvi strip-album nagrađivanog osječkog strip autora, ilustratora i režisera animiranog filma Marka Dješke. Posvećen je radu recentne komičarske skupine 'Večernja škola' koja je s svojim televizijskim projektima započela još na kraju 80tih.
To je autobiografska satira temeljena na stvarnosti, ali i fikciji, te progovora o zaluđenosti autora s njegovim idolom, Željkom Pervanom, glavnim akterom Večernje škole, te općenito, o utjecaju medija televizije na odrastanje.

U ovoj strip trilogiji se nalaze tri stripa 'Posljednji fan' te strip 'Đuro Neodvagnuti' kao posveta premininulom glumcu i komičaru Đuri Utješanoviću. Uvod potpisuje Zlatan Zuhrić - Zuhra, Pogovor su napisali mladi strip teoretičari Saša Paprić i Ivan Trenkl. Komentare o ovom projektu su na koricama potpisali uvaženi autori Krešimir Zimonić i Darko Macan. Strip je izdan pod nakladom biblioteke StripOs, tvrog je uveza na A4 formatu i na dan promocije će biti dostupan po promotivnoj cijeni.
       

 
  Dodatno o promociji:

http://www.e-novine.com/kultura/kultura-tema/99145-Ubitana-strip-satira.html

http://www.sib.hr/dogadjanja/icalrepeat.detail/2014/02/20/7821/knjizara-nova-promocija-strip-albuma-posljednji-fan.html 
http://www.osijek031.com/osijek.php?najava_id=49673



Evo kako je prošla promocija u Zagrebu:

http://markodjeska.blogspot.dk/2013/12/promocija-strip-albuma-posljednji-fan-u_20.html


 

Primjedbe

  1. Rado bih došao, ali ne mogu zbog posla.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Np stari. Zao mi je zbog toga, no, biti ce druge prilike skoro nadam se, da nadoknadimo s nekim druzenjem! Hvala ti na podrsci inače! Btw. u Vinkovcima bi trebala biti promocija na DorFu izmeđ 6.2.-9.2. također, pa mozda tamo?

      Izbriši
  2. ... i već je ožujak. LOL
    Vrijeme leti, a ja poso-kuća-poso-kuća. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A još si ubacis: poso-kuća-žena-poso-kuća-žena xD
      No, nista od PF-a na Dorf-u, pa nista ne propustas:

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi